Wine en Tapas in Residence Inn
26 Jul 2012, 15:00
foto


Suriname maakt kennis met de combinatie Wine en Tapas. Tapas zijn gezonde kleine Spaanse snacks en zijn uiterst geschikt om een gezellige avond compleet te maken. Een goede wijn geeft deze snacks een extra dimensie.

Derde en vierdejaarsstudenten van het Suriname College of Hospitality and Tourism houden zaterdag 28 juli de eerste Wine and Tapas Fair in hotel Residence Inn. Bezoekers krijgen dan niet alleen de gelegenheid om de verschillende producten te proeven of te kopen, maar krijgen ook uitgebreide informatie over het aanbod. Het publiek zal merken dat de verschillende combinatiemogelijkheden het eet- en drinkgenot verhogen. Ook de andere voordelen van wijn worden uit de kast gehaald.

De helft van de winst van het evenement gaat naar het jaarlijks liefdadigheidsproject ‘Community Service’ dat een onderdeel is van het vakkenpakket. Het ander geld is voor de uitbreiding van de bibliotheek van de College. Er zijn namelijk weinig of geen naslagwerken over horeca en toerisme in de overige landelijke bibliotheken. Hierdoor stuiten studenten die voor de afronding van hun Bachelor-opleiding een these moeten schrijven, op problemen.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May