NDP gaat voor maximale zetelwinst in Wanica in 2015
21 Jul 2012, 06:00
foto
Rabin Parmessar, ondervoorzitter van de NDP en lijsttrekker Wanica 2015.


Parlementariër en ondervoorzitter van de NDP, Rabin Parmessar, gaat voor een maximale winst van zeven zetels in het district Wanica bij de verkiezingen in 2015. De politicus die nu al door zijn partij is gekandideerd als lijsttrekker voor het district, maakt zich op om zoals de wet het voorschrijft, twee jaar voor de verkiezingen in het district woonachtig te zijn. Hij zegt er geen doekjes om te winden: “Het doel en de opdracht van de partij kunnen alleen bereikt worden met een maximale behartiging van de belangen van het district. Dat is nou eenmaal politiek.”

Volgens Parmessar zou dit uitgangspunt het streven moeten zijn voor alle coördinatoren in de districten. “Voor mij is dit een mooie politieke uitdaging. Belangrijk is om naast belangenbehartiging, de idealen van de partij en de ideologie van de regering inhoud te geven in het district. Ik ga nu om strategische redenen niet uitweiden wat en hoe de dingen gaan plaatsvinden, maar er is wel een strategisch plan voor het district”, zegt hij.

Proces nu al opstarten
Parmessar is zich ervan bewust dat ook andere partijen en vooral de VHP, zich sterk gaan profileren in het district. Om deze reden wil hij het proces om de zetels binnen te halen, nu al opstarten. De politicus is niet alleen gericht op de doelen die gehaald moeten worden. “Wanneer je in het veld bent, registreer je van alles dat in het district gebeurt. Niets ontgaat ons . Ik ben natuurlijk parlementariër voor het hele land, maar in het bijzonder ben ik gefocust op Wanica”.

Op de vraag waarom de partij hem boven andere kandidaten heeft gekozen om het werk in Wanica te coördineren, zegt Parmessar niet te kunnen ingaan. “Eigenlijk moet de partij die vraag zelf beantwoorden. Ik hoop dat het is, omdat ze in mij de kwaliteiten hebben gezien. Zelf ga ik er volledig voor.”
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May