METS ondersteunt onderwijs over savannes
16 Jul 2012, 22:30
foto
Erik Kuiper, marketingmanager van de METS, overhandigt een exemplaar van het boek ‘Savanne Educatie Centrum’ aan de minister van Onderwijs en Volksontwikkeling, Shirley Sitaldin. (Foto: Minov)


Erik Kuiper, marketingmanager van de METS, heeft vandaag een exemplaar van het boek getiteld ‘Savanne Educatie Centrum’ aan onderwijsminister Shirley Sitaldin aangeboden. Het boek is bestemd voor leerlingen van de 4e, 5e en 6e klas en het ministerie van Onderwijs en Volksontwikkeling (Minov) zal zorgen voor de distributie ervan.

Ongeveer een jaar geleden startte de METS met een educatiecentrum op het terrein van Colakreek. Dit centrum is toegankelijk voor een ieder en is bedoeld voor het verschaffen van allerhande informatie over savannegebieden. Zo kan een bezoeker van dit centrum bijvoorbeeld geïnformeerd worden over de verschillende soorten ecosystemen en de geschiedenis van deze systemen.

Het boekje is om deze informatieverschaffing recent door de METS uitgegeven en moet onder andere dienen als handvat voor leerkrachten en ondersteuning bij het lesgeven. Voor de gang naar de drukker werd gemaakt is het werk eerst getoetst door de afdeling Curriculumontwikkeling van Minov.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May