Yellow Birds trekt serie naar zich toe
16 Jul 2012, 01:00
De publieke belangstelling voor game 3 tussen Yellow Birds en SCVU was heel goed.

Het is de basketbal heren hoofdklasseploeg van Yellow Birds zondagavond gelukt om de best of five serie in de finale tegen SCVU te brengen op 2-1. In een tot de laatste plaats bezette Ismay van Wilgen sporthal, wist Yellow Birds de wedstrijd na 5 minuten verlenging te winnen met 78-71.Na de reglementaire speelminuten was de stand gelijk 64-64.

SCVU won de wedstrijd hoopgevend, door reeds vroeg in een voorsprong te nemen van 6-0, waarna Yellow Birds langzaam terugkwam in de wedstrijd. Toch ging SCVU de rust in met een voorsprong, die ze verder zou uitbouwen in de tweede quarter en naar het einde van de wedstrijd toe.

De wedstrijd stond op een vrij hoog niveau, waarbij ploegen aan elkaar gewaagd waren. Door goed tactisch spel heeft Yellow Birds de overwinning behaald. Dinsdag wordt de vierde game gespeeld, ook in de Ismay van Wilgen sporthal. Het publiek heeft waar voor zijn geld gekregen.