Exploitant eethuis Beekhuizenweg overvallen
12 Jul 2012, 22:30
foto


Een exploitant van een eethuisje aan de Beekhuizenweg kreeg gisteravond de schrik van zijn leven. Een man had eten besteld. Toen hij een klein uurtje later terugkwam om het eten op te halen, was hij in gezelschap van twee andere mannen, die gewapend waren.

De mannen hadden het gemunt op zijn halsketting. Politiewoordvoerder Humphrey Naarden zegt aan Starnieuws dat ze kans zagen de ketting van de hals van het slachtoffer te trekken. De man verzette zich en gilde om hulp. De criminelen verwondden de man aan zijn hoofd.

Snelle actie politie
De politie die snel ter plekke was, heeft de buurt afgekamd. Het is gelukt om het voertuig waarmee de mannen bij het eethuisje waren aangekomen, te traceren. De man achter het stuur beweerde dat hij een taxirit heeft gereden. Het eten is in de auto aangetroffen. De drie mannen die de zaak binnen waren gegaan, wisten te ontkomen. Hangende het onderzoek is de 'taxichauffeur' aangehouden en in verzekering gesteld.

De ketting, die kapot ging door het wegrukken, is ook teruggevonden in de zaak. Het slachtoffer is behandeld door de Spoedeisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis en mocht daarna naar huis. De politie heeft signalementen van de daders en is hen op het spoor.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May