Kromosoeto zal installateurs betrekken bij woningbouw
11 Jul 2012, 04:00
foto
VIS-voorzitter Dinesh Brindaben Panday overhandigt minister Ginmardo Kromosoeto een boek met namen en telefoonnummers van de installateurs. De bestuursleden kijken toe.


Minister Ginmardo Kromosoeto (Ruimtelijke Ordening, Grond- en Bosbeheer) heeft de Vereniging van Installateurs in Suriname (VIS) ontvangen voor een kennismakingsbezoek. De organisatie is geheractiveerd. Aan de orde kwam tijdens het bezoek het betrekken van Surinaamse bedrijven bij het grootschalige woningbouwprogramma van de overheid.

De bewindsman zal met de bouwcommissie nagaan hoe de VIS betrokken kan worden bij het megabouwproject. Samen met onderdirecteur Ruimtelijke Ordening, Sohrabali Kadirbaks, zijn verschillende onderwerpen besproken. Aan de orde kwamen onder andere werkgelegenheid, veiligheid, kantoor- en trainingsaccommodatie.


Kromosoeto, die ook afkomstig is uit de technische branche, beloofde de VIS aandacht te zullen schenken aan de wensen die kenbaar zijn gemaakt. De minister is blij dat de vereniging weer actief is. Hij zegde zijn medewerking aan de installateurs toe voor een goede samenwerking.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May