Bouterse en Obiang zullen samenwerkingsdocument tekenen
10 Jul 2012, 10:00
foto
President Desi Bouterse en echtgenote Ingrid op bezoek bij het staatshoofd van Equatoriaal-Guinea en zijn wederhelft. (Foto:Romualdo Ndong Ayingono/staff regering Equatoriaal-Guinea)


Het officiële bezoek van president Desi Bouterse aan Equatoriaal-Guinea zal worden afgesloten met het ondertekenen van diverse samenwerkingsovereenkomsten. Er zal een document worden opgesteld over het resultaat van het bezoek. De president zal een druk programma afwerken.

De website van de regering van Equatoriaal-Guinea maakt bekend dat de presidentiële delegatie op de luchthaven van Bata werd verwelkomd door het Equatoriaal-Guinese staatshoofd Theodoro Obiang en zijn vrouw.

Maandagavond was er een receptie die door diverse leden van de regering, het parlement en andere genodigden werden bijgewoond. De president kon kennismaken met diverse folklore groepen die optraden. In de ochtend legde Bouterse een krans bij het Monument voor Gevallenen bij de Plaza de la Avenida Juan Pablo II.

Tijdens zijn verblijf zal de president naast het voeren van besprekingen ook een bezoek brengen aan bezienswaardigheden van Bata. Genoemd worden de Board Walk, het parlement, het congresgebouw, La Paz Medical Center, het stadion, de Education Center, de haven en diverse andere plekken.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May