Autoprogramma ‘Cars ’n more’
09 Jul 2012, 20:30
foto


‘Cars ’n more’ wordt woensdagavond in een autoprogramma op de televisie gepresenteerd. Dit deelt hoofdredacteur John de Boer Starnieuws mee. Het gaat om een maandelijks terugkerende autoshow die op woensdagavond om 21.00 uur via de ATV zal worden uitgezonden.

In de uitzendingen presenteert ‘Cars ’n more’, maandelijks een aantal items over alles wat op de Surinaamse wegen rijdt. Ook komt ruim aan bod alles wat met auto- en motorsport te maken heeft. Onderwerpen zoals- de mooiste Old Timers, moderne supercars, rijtesten, entertainment, maar ook het laatste autonieuws- krijgen speciale aandacht.

De Boer zegt dat met het televisieprogramma voldaan wordt aan de wens van vele auto, motor- en sportliefhebbers. Deze autoshow is anders, unieker, exclusiever en meer op filmtechniek gericht. De uitdaging wordt aangegaan om een grote behoefte te voorzien, waardoor de kijker elke maand afstemt op het programma. “Kortom, een attractief flitsend televisie programma voor levensgenieters, dus ‘fasten your seatbelt’, stelt De Boer.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May