SNL trainer: We zullen spelen voor behoud in de SVB Hoofdklasse
08 Jul 2012, 01:00
foto
Trainer Imro Sleur, met kampioensbeker in de hand.


"We zullen spelen voor behoud in de hoofdklasse", zei trainer Imro Sleur, na de laatste wedstrijd van SNL, in de eerste klasse competitie, zaterdag in het Essed stadion. SNL, de kersverse kampioen in de 1ste klasse, speelde 3-3 tegen de ploeg van Acoconut uit Brokopondo.

SNL gaf tot twee keren toe een voorsprong uit handen en ook nog de drie punten. Trainer Sleur hechtte niet veel waarde aan deze wedstrijd. De spelers mochten vrij
spelen, maar natuurlijk binnen de afspraken die ze als collectief hebben gemaakt. Hij gaf ook enkele spelers, die normaal op de reserve bank zitten, de gelegenheid in actie te komen. Het team bestaat uit overwegend militairen. Sommige spelers zullen niet uitkomen in de hoofdklasse, vanwege hun leeftijd en andere factoren.

SNL gaat zich wel versterken, om een goede beurt te maken in de hoofdklasse competitie, het komend seizoen. Na de wedstrijd mocht de kampioen van de 1ste klasse haar trofee in ontvangst nemen. Het kampioensfeest van SNl werd opgeluisterd door een brassband, die als verrassing optrad.

Imro Redmond

Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May