Politie onderzoek naar dood 'raper' vuilstortplaats
06 Jul 2012, 15:00
foto


De man die vanmorgen vermorzeld werd door een 'buldozer' op de vuilstortplaats te Oranamibo is geidentificeerd als Alfred Bongsodipo (39). Gebleken is dat het slachtoffer een 'raper' is. Hij is bekend als iemand die op de vuilstortplaats naar zaken zocht van waarde om door te verkopen.

Hij had volgens een politiebericht de nacht doorgebracht in één van de lege kartonnendozen, die op een van de binnenwegen van de stortlocatie lag. De 'bulldozer' chauffeur die zich vanmorgen weer voor werkzaamheden op de vuilstortplaats begaf, ging ervan uit dat er wederom lege dozen op de weg waren. Hij reed over de dozen met het voor Bongsodipo noodlottig gevolg.

Een andere 'raper' die op een bank lag te slapen, hoorde het geluid van de bulldozer en schrok wakker. Ze realiseerde zich op dat moment dat haar collega in een doos lag te slapen. Ze haastte zich naar de doos en ontdekte dat Bongsodipo overreden was. De politie van Houttuin werd ingeschakeld. Een ingeschakelde arts constateerde de dood. Het ontzielde lichaam van Bongsodipo is voor sectie in beslag genomen.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May