Dronken Ronny veroorzaakt chaos in het verkeer
03 Jul 2012, 22:00
foto


Ronny T. (30) heeft voor een enorme chaos in het verkeer gezorgd, zaterdag. Hij reed over de Indira Ghandiweg toen hij ter hoogte van de Shell service station op een fietser inreed. Die kon zichzelf in veiligheid brengen door van de fiets af te springen. De fiets werd daarbij door de auto geraakt.

Ronny trok zich niks aan van de situatie en reed via de Indira Ghandiweg de Lelydorper weg in. Een weggebruiker die het incident met de fietser had zien gebeuren, reed Ronny achterna. De achtervolger constateerde dat Ronny slingerend over de Lelydorperweg reed.

Een man en een vrouw die in hun auto vanuit de tegenovergestelde richting kwamen aanrijden, zijn in de trens langs de weg terecht gekomen toen de man moest uitwijken om een botsing te voorkomen met Ronny. Vervolgens reed Ronny een erf op en bracht de auto tot stilstand.

De politie is ingeschakeld en heeft zich ook ervan kunnen overtuigen dat Ronny ladderzat was. Daarnaast is komen vast te staan dat Ronny niet in het bezit is van een rijbewijs. Hij is aangehouden en opgesloten. De fietser heeft zich nog niet aangemeld bij de politie van Lelydorp bij wie de zaak in onderzoek is. De politie roept hem op om zich aan te melden.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May