Bouterse: reshuffling directeuren en aansluiting BVD
01 Jul 2012, 06:25
foto
NDP-voorzitter Desi Bouterse neemt felicitaties in ontvangst. (Foto: René Gompers)


President Desi Bouterse tevens voorzitter van de Nationale Democratische Partij (NDP) kondigde zaterdagavond aan dat na de ministers reshuffling nu het de beurt is van de directeuren. Hij deelde mee dat de Basispartij voor Vernieuwing en Democratie (BVD) zich zal opheffen en aansluiten bij de NDP. Dit zal dit jaar nog gebeuren.

Bouterse merkte op dat het wachten nog is op de PALU die dezelfde weg zal bewandelen als de BVD. Volgens hem is het een kwestie van tijd dat "komt nog wel". De partij hield zaterdagavond een druk bezochte bijeenkomst op het marktplein van Leiding XI A in verband met de 25ste jaardag.

De president zei dat hij niet op een dag opstaat en besluit mensen naar huis te sturen. Het gaat om weldoordachte stappen. De NDP-voorzitter deelde mee dat de regering veel chaos heeft overgenomen. Het heeft lang geduurd om zaken op te lossen. Hij merkte op dat de eerste helft van het jaar van 'actie en prestatie' voorbij is. Volgens hem zullen mensen versteld staan van de stappen die nu genomen zullen worden om versnelde ontwikkeling te bewerkstelligen.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May