Papatam aan kop in poule L van de Lidbondentoernooi
01 Jul 2012, 08:00
Het team van Papatam uit Albina.

De Ster, vertegenwoordiger van de Nickerie Voetbal Bond bij de Integra Port Services Lidbondentoernooi heeft zaterdag niet kunnen winnen van Papatam van de Albina Sport Bond. De wedstrijd eindigde in gelijkspel (2-2); de ruststand was 0-0.

De publieke belangstelling was redelijk. De ploeg van Papatam had nagenoeg 70% van de wedstrijd in handen, toch was het De Ster die het eerste doelpunt maakte.
In de 59e minuut kreeg de aanvoerder van De Ster, Newien Narain de bal. Hij gaf een prachtige voorzet aan de snelle spits van De Ster, Mughaphio Milano. Die omspeelde op zijn beurt doelman Cedrick Kwasi van Papatam en kogelde de bal in het doel, 1-0.

Onvrede
In de 70e minuut ging de pas ingevallen Wilson Kwasi een duel aan met de laatste verdediger van De Ster, Evert Atmopawiro, die de bal miste. Hierdoor kon Kwasi het leder makkelijk inkoppen om zo de gelijkmaker te noteren voor Papatam. In de 78e minuut kreeg de speler Kwasi een terugspeelbal en hij plaatse beheerst de bal in het doel. Hij bracht de stand op 2-1 voor Papatam.

Toen iedereen dacht dat Papatam met de volle winst naar Albina zou terugkeren, maakte Richenel Balimoi van De Ster in de 88e minuut, een einde aan die verwachting. Hij scoorde de gelijkmaker voor De Ster (2-2). De spelers van beide ploegen waren het oneens toen de scheidsrechter floot voor het einde. Zij vonden dat de 90 minuten nog niet om waren en dat er ook nog blessuretijd moet zijn.