Motorfietser overleden na botsing met tractor
29 Jun 2012, 21:25
foto
Bij een ernstige aanrijding in Nickerie heeft een motorfietser uit Guyana het leven gelaten.


Een motorfietser uit Guyana is in het L.Mungra Streekziekenhuis in Nickerie overleden aan opgelopen verwondingen. Er vond vanmiddag een ernstige aanrijding plaats in de Middenstandspolder tussen Wageningen en Henarpolder.

Een tractor en twee motorfietsen zijn hierbij betrokken. De tractor probeerde een stilstaand busje in te halen, waarbij de bestuurder de snelheid van de motorfietsen heeft onderschat. Dit zegt gewestelijk politie commandant, Stanley Benschop, van Nickerie aan Starnieuws.

Met zware lichamelijke letsels werden de slachtoffers vervoerd naar het ziekenhuis. Een van de gewonden bezweek aan zijn verwondingen. De bestuurder van de tractor is intussen in verzekering gesteld. Hij was niet in bezit van een geldig rijbewijs.

Vanmiddag zijn er 26 motorfietsen uit Guyana aangekomen in Nickerie. Een motorfietser in Guyana kwam ook in botsing met een ezelkar en is niet meer afgereisd. Vijftien Surinamers hebben zich gevoegd bij de groep in Nckerie, waarna zij naar Paramaribo zouden gaan vanmiddag om morgen mee te doen aan een show in Sana Budaya. De verkeersbarometer is gestegen naar 34.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May