Nog steeds niks gedaan aan dambreuk Coronie
25 Jun 2012, 06:30
foto
De dambreuk in Coronie is nog steeds niet aangepakt.


De waterkerende dam van het district Coronie is nog steeds niet aangepakt. De dam heeft al een week een breuk van ruim vier meters. Hoewel wordt meegedeeld dat de dam hersteld wordt, is er nog niks gebeurd. De Coronianen maken zich ernstige zorgen hierover. Bij regenval kunnen ook de bewoonde gebieden, naast de landbouwgronden, blank komen te staan.

Parlementariër Remi Tarnadi (Mega Combinatie/NDP) zegt aan Starnieuws dat hij erg boos en teleurgesteld is. “Ik heb zoveel telefoontjes gepleegd, er heerst een calamiteit hier en de breuk is nog steeds niet aangepakt. Er zou een machine gedirigeerd worden en dat is ook niet gebeurd. De bewoners maken zich ernstige zorgen en komen hun misnoegen steeds kenbaar maken bij mij. God is echt met ons, want als het zou gaan regenen dan was het ergste niet uitgesloten”, meent Tarnadi.

Districtscommissaris Wedperkash Joeloemsingh van Nickerie die waarneemt voor Coronie zegt dat er ergens een communicatiestoornis is ontstaan. Afgesproken was dat MNO Vervat alvast de werkzaamheden zou verrichten. Later bleek dat de opdracht MNO niet was bereikt. “ Maandag komt de directeur van Openbare Werken zelf naar het district om zich te oriënteren en gesprekken te voeren met MNO Vervat die werkzaamheden in het district verricht”, stelt Joeloemsingh.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May