Vrouw beroofd van vierhonderd SRD op klaarlichte dag
24 Jun 2012, 02:00
foto


Hilda Kalpoe kreeg de schrik van haar leven nadat zij een cheque had geïnd bij de DSB bank aan de Henck Arronstraat vrijdag. Zij merkte dat een man haar achtervolgde. Hij haalde een mes te voorschijn en ze moest het geld afstaan. De rover wist niet dat Kalpoe ruim tienduizend SRD bij zich had. Ze gaf hem vierhonderd SRD en gelukkig kwam iemand toen langs, waardoor de rover de benen nam.

Kalpoe vertelt aan Starnieuws dat de dief ook in de bank aanwezig was. Hij stond netjes gekleed daar. Nadat ze beroofd werd van het geldbedrag, heeft Kalpoe aangifte gedaan bij de politiepost Keizerstraat. Volgens het slachtoffer heeft de politie haar meegedeeld dat er niet veel gedaan kan worden in deze zaak. “Als ik de dief ergens zie en hem herken, mag ik de politie dan bellen en doorgeven”, zegt Kalpoe.

Camerabeelden bank
Ze merkt op dat het geld van haar zoon was en dat hij door drukke werkzaamheden de cheque niet zelf kon verzilveren. Hij had het geld nodig om een betaling te verrichten. Kalpoe is de Almachtige dankbaar dat de rover haar niet heeft aangevallen.

Inspecteur Ishwardat van de post Keizerstraat stelt dat deze rover door vele andere slachtoffers beschreven is. De inspecteur was niet op de hoogte van dat de dief ook in de bank aanwezig was, waar er wel camera’s geplaatst zijn. De inspecteur zal de mogelijkheid bekijken om aan de camerabeelden van de bank te komen.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May