Districtscommissariaat Saramacca breidt uit
23 Jun 2012, 04:00
foto
Eerste steenlegging uitbreiding districtscommissariaat Saramacca.


Het districtscommissariaat van Saramacca wordt uitgebreid en gerenoveerd. Dit project wordt samen met het Decentralisatiebureau (DLGP 2) uitgevoerd. Districtscommissaris Aroenkoemar Ramdhani zegt aan Starnieuws dat institutionele versterking nodig was. De eerste steenlegging voor de bouw van de civieltechnische afdeling vond vrijdag plaats.

Ramdhani merkt op dat dit niet het enige project is. Het commissariaat zal voor- en achterin voorzien worden van looppaden. Er zal een multifunctionele zaal gebouwd worden. Deze komt komt te staan waar nu de rechtszaal is. Belangrijk is ook dat er een keukenruimte achter het districtscommissariaat komt.

De dc benadrukt dat al deze werkzaamheden al van start zijn gegaan. De funderingen zijn intussen gestort. “Bijzonder bij de bouwwerkzaamheden is dat alles in eigen beheer plaatsvindt. Het commissariaat komt in met de eigen technische medewerkers en door het DLGP, ministerie van Regionale Ontwikkeling, worden de middelen vrijgemaakt. Volgens planning moeten alle bouwwerkzaamheden eind december 2012 opgeleverd worden”, stelt Ramdhani. Het commissariaat krijgt een complete facelift.

Wanita Ramnath
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May