Schade Nickerie beperkt, Coronie bespaard
21 Jun 2012, 13:30
foto
Een deel van het dak van deze woning aan de Bharosstraat in Nickerie heeft het moeten ontgelden.


De schade in het district Nickerie is beperkt gebleven. Twee woningen hebben schade aan de daken ondervonden. Een in Nieuw-Nickerie en de andere te Henarpolder. Coronie is bespaard gebleven. Dit zegt districtscommissaris Wedperkash Joeloemsingh van Nickerie, die ook in Coronie waarneemt, aan Starnieuws.

De twee woningen die schade hebben geleden, zullen aangepakt worden. Het ongerief moet spoedig hersteld worden. Joeloemsingh merkt op dat hij samen met de bestuursdienst, de politie en anderen tot drie uur in de ochtend bijeen was. Bij een calamiteit zou meteen actie worden ondernomen. De diensten waren in paraat gebracht. De dc is blij dat de schade beperkt is gebleven. De afgelopen keren was Nickerie zwaar getroffen door de rukwinden. Joeloemsingh heeft zich ook in Coronie georiënteerd en is blij dat het district bespaard is gebleven.

Remi Tarnadi, parlementariër NDP/Mega Combinatie, is de Almachtige dankbaar dat het district onaangetast is gebleven. “Ik leef mee met alle getroffenen. We maken nu een moeilijke periode mee. De overheid doet er alles aan om het ongerief te verhelpen. Misschien hebben de kokospalmen de klappen opgevangen, waardoor Coronie bespaard is gebleven”, stelt Tarnadi.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May