Politiepost Wageningen gerenoveerd en ingebruik genomen
18 Jun 2012, 08:00
foto
De gerenoveerde politiepost Wageningen in gebruik genomen.


Wageningen heeft tijdens het bezoek van minister Edward Belfort (Justitie en Politie) de gerenoveerde politiepost opnieuw in gebruik genomen, afgelopen weekend. De bewindsman en waarnemend korpschef Humphrey Tjin Liep Shie vroegen de politieagenten om met veel meer inspiratie hun werk te doen. De grootste prioriteit van het ministerie van Justitie en Politie is om het veiligheidsgevoel terug te brengen in de gemeenschap.

Volgens de gewestelijke politiecommandant Stanley Benschop zal de gemeenschap beter geaccommodeerd worden als zij het politie bureau binnenstapt. De werkomstandigheden zijn aanzienlijk verbeterd waardoor de politieambtenaren met meer plezier hun werk zullen doen. Benschop zegt dat de renovatie vooral gerealiseerd is door de inzet van de waarnemend korpschef. De werkzaamheden hebben vier maanden geduurd.

De jeugdparlementariër Regillio Dors gaf aan dat de Wageningers tevreden zijn met het optreden van de politie van het ressort. Hij woont te Wageningen en weet uit eigen ervaring dat de ressortcommandant de zaak onder controle heeft. Benschop zei dat de majoor van politie Wikram Bhawan zijn taken voortreffelijk uitvoert als waarnemend ressortcommandant. De gemeenschap van Wageningen is tevreden met zijn aanpak.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May