Jules Forster wordt opgespoord in zaak artiest
13 Jun 2012, 16:50
foto
Jules Forster wordt opgespoord door de politie.


De politie is bezig om Jules Forster, een van de verdachten die de artiest D.S. heeft beroofd en verkracht, op te sporen. Waarnemend korpschef Humphrey Tjin Liep Shie heeft zijn naam bekendgemaakt en ook een foto vrijgegeven. De samenleving wordt gevraagd om relevante informatie door te spelen aan de politie op het nummer 115 of bij elk politiebureau.

Twee verdachten in deze zaak zijn aangehouden. Tjin Liep Shie hoopt dat Foster zo snel mogelijk wordt aangehouden. Er wordt met hoge prioriteit aan deze zaak gewerkt. De samenleving mag geen vrees hebben dat een verkrachter vrij rond loopt. Ook voor het slachtoffer is het belangrijk dat deze crimineel zo snel mogelijk achter slot en grendel wordt geplaatst.

De korpschef vindt het erg dat het slachtoffer met naam en toenaam is genoemd en dat er foto's worden verspreid. Ook de foto's van de doodgeschoten bendeleden in de beroving van de juwelierszaak in de Maretraite Mall is op Facebook te zien. Deze foto's moeten afkomstig zijn van personen die betrokken waren bij de actie. Journalisten en camerapersonen mochten geen foto's maken. Tjin Liep Shie benadrukt dat het onethisch is om deze foto's zo open en bloot tentoon te stellen.
            video.gif video
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May