FTeW winnaar Adek Games
11 Jun 2012, 20:00
foto


De Faculteit der Technologische Wetenschappen (FTeW) heeft op zaterdag voor het vierde jaar op rij de Adek Games gewonnen. De studenten van deze faculteit verzamelden 130 punten door negen van de vijftien sportonderdelen op hun naam te schrijven.
Op de tweede plaats eindigde de Faculteit der Maatschappij Wetenschappen (FMijW) met 105 punten en nummer drie werd de Faculteit der Medische Wetenschappen met 97 punten.

De studenten van de drie faculteiten hadden in de week van 2 en 9 juni hun studieboeken opzij gezet en hun sportschoenen aangetrokken om hun sportieve kant te tonen tijdens de jaarlijkse Adek Games. De sportonderdelen die zijn beoefend waren: atletiek, basketbal, beachvolleybal, dammen, rally, schaken, slagbal, troefcall, veldvoetbal, volleybal, zaalvoetbal en zwemmen. Beachvolleybal, volleybal en zaalvoetbal waren opgesplitst in een mannen- en vrouwenklasse.
Winst op een onderdeel leverde tien punten op, het semikampioenschap zeven en de derde plaats vijf punten.

Resultaten
De overallkampioen FTeW was de beste op de onderdelen: atletiek, beachvolleybal, troefcall, schaken, volleyball, zaalvoetbal (dames) en zwemmen. FMijW schreef basketbal, slagbal, veldvoetbal en heren zaalvoetbal op haar naam. De Medische Faculteit was de beste in dammen en rally.

De sportweek kwam zaterdag ten einde en werd die avond afgesloten met een fuif in Touché. De prijsuitreiking zal op een nader te bepalen datum plaatsvinden.
Al met al kijkt de Commissie Sport en Recreatie van de Anton de Kom Universiteit van Suriname terug op een geslaagde sportweek.

Vishay Hardwarsing
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May