NPS afdeling Brokopondo ondersteunt Fernald
09 Jun 2012, 19:40
foto
Kandidaat-voorzitter Ivan Fernald


De afdeling Brokopondo van de Nationale Partij Suriname (NPS) zal de kandidatuur van kandidaat-voorzitter Ivan Fernald ondersteunen. Deze afdeling is vandaag bijeen geweest om een beslissing te nemen.

De meerderheid van de onderafdelingen van Brokopondo heeft gekozen voor Fernald. Tegenkandidaat Gregory Rusland heeft in dit district het onderspit moeten delven. Ondersteuners van de kandidatuur van Rusland zeggen aan Starnieuws dat administratief zaken niet in alle afdelingen in orde zijn. Dit is vooral het geval in het binnenland.

In Sipaliwini vooral zou de situatie onoverzichtelijk zijn. Daar zijn er meer dan dertig onderafdelingen. Haast elk dorp waar de NPS actief is, is een onderafdeling. Er is eerder een vergadering gehouden, waarbij diverse dorpen niet uitgenodigd waren. Op de vergadering is de ondersteuning toegezegd aan Fernald.

Rusland heeft de steun van Para, Coronie en Wageningen. Fernald van Brokopondo. De meeste andere afdelingen komen eind volgende week bijeen. Volgende week vrijdag en zaterdag zal het duidelijk zijn hoe de stemming op 17 juni zal verlopen. Het gaat alleen om het voorzitterschap van de NPS. Over de rest van de lijst en het congresbestuur is er consensus.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May