Ongehoorzame zoon verzint sterke berovingsscène
04 Jun 2012, 12:30
foto


Een ongehoorzame 25-jarige zoon (A.G) heeft in het weekeind zijn familie en de politie om de tuin proberen te leiden met een sterk verzonnen berovingsscène. Op zaterdagavond mocht de man met de auto van huis, maar met de nadrukkelijke voorwaarde dat hij vroeg thuis behoorde te zijn.

De zoon reed naar de stad, waar hij de bloemetjes buiten zette en de tijd niet in de gaten hield. In beschonken toestand ging hij laat in de nacht achter het stuur zitten. Op een gegeven moment reed hij tegen een elektrische mast op en beschadigde het voertuig. Na enige tijd op weg naar huis botste hij wederom tot twee keer toe tegen andere elektrische masten. Hij liep in de nek enkele verwondingen op.

Viel door de mand
Thuis aangekomen vertelde A.G. dat hij, iets voorbij de politiepost Meerzorg, door twee wagens werd klemgereden en beroofd. Er zouden ook schoten zijn gelost. Hij eindigde zijn verhaal door te vertellen dat hij de belagers heeft achtervolgd en tegen een van de auto’s is opgereden. De oudere zus van de jongeman bracht hem naar de politie om aangifte te doen. Daar aangekomen werd besloten hem ook naar de Spoedeisende Hulp te brengen voor behandeling. “Op basis van zijn verklaringen hebben we een onderzoek gedaan op de plekken waar de overval zou moeten hebben plaatsgevonden”, deelt politiewoordvoerder inspecteur Humphrey Naarden aan Starnieuws mee.

Naarden zegt dat daar op de plekken er geen sporen zijn aangetroffen die het verhaal van de man kunnen staven. In de directe omgeving waren ook nachtwakers aanwezig die verklaarden niets gehoord of gezien te hebben. Uiteindelijk heeft de man tegenover de politie toegegeven het verhaal verzonnen te hebben om zo het late uur, de beschadigingen en de verwondingen te kunnen verklaren.

Zie ook: gemaskerde mannen
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May