Herstel schade rukwinden Nickerie binnen een week afgerond
03 Jun 2012, 16:00
foto
Een van de getroffen woningen aan de Krabbenweg.


De schade die zestig panden in Nickerie hebben geleden door de hevige rukwinden, zal binnen een week verholpen zijn. De getroffen panden zijn al aangepakt en het werk zal in dit weekend afgerond worden. Een aantal mensen heeft veel later de schade doorgegeven. Dit zegt districtscommissaris Wedperkash Joeloemsingh aan Starnieuws.

De dc merkt op dat velen de schade aan district- en ressortraadsleden hadden doorgegeven. Er was duidelijk bekendgemaakt, dat de slachtoffers zich moesten aanmelden bij de politie, Openbare Werken of op het BO-kantoor. Joeloemsingh benadrukt dat iedereen hulp zal krijgen, maar dat er nauwkeurig gewerkt wordt. De mensen die de meeste schade hebben geleden, worden direct geholpen. De woonhuizen worden als eerst aangepakt, omdat de noden acuut zijn. De huizen worden van daken voorzien.

Joeloemsingh deelt mee dat niet overal even gemakkelijk gewerkt kan worden. Sommige panden en woonhuizen verkeren in slechte staat. In deze gevallen moet er veel meer gedaan worden. Hij zegt dat er dag en nacht wordt gewerkt om het leed van de getroffenen te verzachten.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May