De Ster Wint ook van Flamingo in Lidbondentoernooi
03 Jun 2012, 14:00
Het team van De Ster.

De Ster, vertegenwoordiger van de Nickerie Voetbal Bond, heeft zaterdag van Flamingo, vertegenwoordiger van de Coronie Sport Bond met 1-0 gewonnen. De ruststand was 0-0. De eerste helft was heel zwakjes. De Ster heeft te kampen met blessures en de mannen van Flamingo hebben verdedigend gespeeld.

Na de rust ging De Ster in de aanval, maar het was de speler Mario Monkou van Flamingo die pas in de 83e minuut een gouden kans kreeg om zijn ploeg op voorsprong te brengen. Hij nam de bal mee en kwam oog in oog met de doelman Sergio Tjen A Ton te staan. Hij trapte het projectiel regelrecht in handen van de doelman. De doelman op zijn beurt schopte de bal ver naar voren en de speler Newin Narain van De Ster rondde keurig af en bracht zijn ploeg op 1-0.
Hierna kreeg Henk Godliep van De Ster weer een kans om te scoren, maar de doelman van Flamingo Fero Dors wist die bal uit zijn doel te houden.

Na de wedstrijd zei de trainer van Flamingo, Olof Riedewald, dat de arbiter zijn team benadeeld heeft, maar hij geeft toe dat De Ster een gaaf doelpunt heeft gescoord. Hij vindt dat de arbiter Flamingo een penalty heeft onthouden.
De trainer van De Ster is niet onder de indruk van de wedstrijd. Hij zegt dat er veel blessures zijn opgelopen. Hij is wel blij dat De Ster toch heeft kunnen winnen van Flamingo. Hij vindt niet dat de arbiter partijdig was.