'Go Further', nieuw product van SOL aan de pomp
02 Jun 2012, 01:00
foto
Directeur Mark Goede van SOL is ingenomen met het nieuwe product van de maatschappij. (Foto: René Gompers)


Met 'Go Further', de nieuwe benzine die SOL vanaf vandaag verkoopt aan de pomp, kan de auto tien kilometer langer rijden op een volle tank. Volgens testen die uitgevoerd zijn, draait de motor efficiënter en schoner. 'Go Further' is vrijdagavond feestelijk geïntroduceerd.

'Go Further' is een exclusief product van SOL en wordt in Suriname als eerste in de regio geïntroduceerd. Onderzoek heeft uitgewezen dat het brandstofsysteem van de motor beschermd wordt tegen roest en gereinigd wordt. "Dit heeft als gevolg dat de motor zuiniger draait waardoor je met elke volle tank 10 kilometers extra rijden kunt", legt Steve Lo tam Loi, retail manager van SOL, uit. "Schonere motoren, minder verbranding, zorgen voor minder schadelijke uitstoot en een schoner milieu".

Vervanging Unleaded en Super
Unleaded en Super Unleaded worden beide vervangen door 'Go Further'. De prijs is hetzelfde als de uitgetreden Unleaded. "We zorgen ervoor dat de consument in deze moeilijke tijd meer kan halen uit een liter brandstof", licht Mark Goede, directeur van SOL, toe.

"We kunnen dus niet hoger gaan in prijs als we onze klanten tegemoet willen komen", zegt Goede.
'Go Furher' is vanaf zaterdag bij alle SOL-stations verkrijgbaar.

René Gompers
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May