Venezolaan neergeschoten door Colombiaan in Multifit
29 May 2012, 21:18
foto
De politie bezig met het onderzoek bij Multifit.


Een Venezolaan (37) is vanavond neergeschoten in sportcentrum Multifit aan de Nassylaan. Hij is op professionele wijze beschoten door een Colombiaan die hem heeft opgewacht in de sportclub. De Venezolaan is in kritieke toestand vervoerd naar de Spoedeisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo.

Politiewoordvoerder Drohpatie Ramkhelawan zegt aan Starnieuws dat de schutter voortvluchtig is. Het slachtoffer is er heel ernstig aan toe. Hij is van dichtbij geraakt in zijn hals- en borststreek. Er zijn nog geen details bekend over het slachtoffer.

Van omstanders verneemt Starnieuws dat het slachtoffer regelmatig komt squashen in Multifit. Hij was er vandaag rond half zes. Nadat hij een partijtje gespeeld had, ging de man in de lobby. Er waren nog tien mensen in deze ruimte. Er is gericht geschoten op het slachtoffer.

De Colombiaan die in de bar zat, begaf zich naar de lobby en heeft drie schoten op de Venezolaan gelost. "De schutter is doelbewust bezig geweest. Hij heeft ook enkele lessen eerder gevolgd. Hij wist precies wat hij deed", zegt een ooggetuige. De mensen in het sportcentrum zijn geschokt over het gebeurde.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May