Parsasco bedient cliënten met filiaal Commewijne
28 May 2012, 02:00
foto
Het filiaal van Parsasco in Tamansarie, Commewijne.


De assurantiemaatschappij Parsasco opent als eerste verzekeraar een tweede filiaal in het district Commewijne. Dit bedrijf heeft al een vestiging in Nickerie naast het hoofdkantoor in Paramaribo. Met deze uitbreiding wordt de wens van klanten in het district Commewijne vervuld. De lange files worden voorkomen en de klanten kunnen dichtbij huis hun zaken afhandelen. Dit zegt directeur Amar Randjitsing van Parsasco aan Starnieuws.

Randjitsing merkt op dat de klantenkring in dit district groot is. De behoefte om een filiaal daar op te zetten, was groot. “Bij ons , de jongste schadeverzekeringsmaatschappij van Suriname, vormen onafhankelijkheid en winstgevendheid de basis van het beleid. Binnen het streven om het verzekeringsgezicht te vormen van onze natie komen wij steeds dichterbij onze bestaande en toekomstige cliënten. Wij proberen zekerheden te bieden aan onze klanten door onszelf verantwoordelijk te stellen. Het humanitaire staat op de eerste plaats bij ons, daarna komt het financiële gedeelte”, stelt de directeur. Het filiaal staat te Tamansarie in het district Commewijne.

Decentralisatie
De opening door is door districtscommissaris Ingrid Bink verricht. Bink benadrukt dat door het openen van een bijkantoor in het district er door N.V. Parsasco ook invulling is gegeven aan het decentralisatieproces. “Bij decentralisatie streven we ernaar om de diensten zo dichtbij het volk te brengen. Dit heeft het bedrijf Parsasco nu gedaan om de diensten dichtbij de mensen te brengen. Ze hebben dan geen last van file en parkeergelegenheid. Daarnaast kunnen ze ook gebruikmaken van de diensten van het reisbureau dat in dit filiaal ondergebracht is. De reisverzekeringen en de tickets kunnen op een plek gekocht worden”, stelt Bink.

Parsasco bestaat al zeventien jaren. Volgens Randjitsing is deze verzekeraar als een kool gegroeid en het bedrijf heeft een grote klantenkring. Het ligt in de planning om enkele bijkantoren te openen in Moengo en te Lelydorp. De directeur benadrukt dat dit succes een samenwerking is van agenten, medewerkers en klanten.

Wanita Ramnath
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May