Verkeersslachtoffer Feller was op weg naar voetbalwedstrijd
26 May 2012, 18:10
foto
Het zwaar gehavende voertuig.


Steven Feller (27), die werkzaam was bij het ministerie van Regionale Ontwikkeling in Coronie, heeft het leven gelaten. Hij reed samen met nog drie vrienden in een witte Toyota Alex. De vrienden hadden gepland om naar een voetbalwedstrijd in het district Saramacca te gaan. Deze reis is in een nachtmerrie geëindigd.

Feller woonde in Coronie. Zo ook zijn drie vrienden. Latoya Creton die kort na het ongeluk op de plek aankwam, beschrijft wat zij gezien heeft. “Ik zag de chauffeur voorover gebogen achter het stuur. Hij bewoog niet meer en antwoordde ook niet. De persoon die naast de chauffeur zat, was niet meer in de auto. Ik heb niet gemerkt dat er met die twee, die achterin zaten, iets ernstigs aan de hand was”, merkt Creton op.

Districtscommissaris Wedperkash Joeloemsingh, die nu waarneemt in het district Coronie, zegt aan Starnieuws dat hij vernomen heeft dat het om een RO- medewerker gaat. Joeloemsingh vindt het jammer dat er een verkeersdode gevallen is. De politie is nog bezig met het onderzoek.

Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May