12-jarig schoolkind overvallen en beroofd
24 May 2012, 14:40
foto


A.N. een 12-jarig scholier is vanmorgen omstreeks 07.30 uur overvallen en beroofd door vier mannen aan de Indira Gandhiweg te Lelydorp. De jongen die op weg was naar school, zag ter hoogte van de handelszaak 'Golden Wings' een zwarte personenauto met enkele mannen erin geparkeerd staan. Aan de rechterzijde van de weg stond een man een sigaret te roken.

Toen A.N. het voertuig dicht genaderd was, stak de rokende man de weg over en greep hem vast. De scholier werd in het voertuig geduwd. Het viertal reed vervolgens met hem weg richting Paramaribo. Terwijl het slachtoffer tussen de mannen zat, zag hij op een bepaald moment een vuistvuurwapen uitsteken uit de broekzak van één hunner.

Onder bedreiging moest hij zijn schooltas afstaan. Vervolgens werd er uit zijn broekzak zijn schoolgeld SRD 25 weggenomen. Ter hoogte van politie bureau Nieuwe Haven werden zijn sportschoenen van zijn voeten weggehaald. Aan de Zwartenhovenbrugstraat, nabij de dokter Sophie Redmondstraat, werd hij uit het voertuig geduwd. Het slachtoffer ging gelijk daarna de politie van ressort centrum alwaar een aangifte is opgenomen. De verdachten zijn nog voortvluchtig. Dit meldt de politie voorlichting.

Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May