Wimpel: Parbo Bier Cup wordt een succes
22 May 2012, 19:00
foto
De Stichting Internationaal Voetbal in Suriname belegde vanmiddag een persconferentie over de Parbo Bier Cup.


Aan de Parbo Bier Cup nemen deel de Nederlandse topclub Vitesse, de nationale selectie van Guyana en de Suriprofs, aangevuld met tien spelers van de nationale selectie. Alle deelnemers zijn intussen aangekomen in Suriname.

Ray Wimpel, voorzitter van de Stichting International Voetbal in Suriname, die het Parbo Bier Cup organiseert, zei vanmiddag op een persconferentie dat er niets aan het toeval is overgelaten om dit toernooi tot een succes te maken. De Meteorologische Dienst heeft voorspeld dat het de komende dagen flink zal regenen. De organisatie heeft er alles aan gedaan om het André Kamperveen stadion goed uit te laten zien.

Aftrap weduwe Lie A Kwie
De aftrap van de openingswedstrijd tussen Vitesse en de selectie van Guyana zal worden verricht door de weduwe van Cor Lie A Kwie, de vorige voorzitter van de stichting. Hij zal op een bijzondere wijze gehuldigd worden op de eerste speelavond. Het toernooi wordt woensdagavond om 20.00 uur geopend.

John van den Brom, trainer van Vitesse, gaf aan dat het publiek erop mag rekenen dat zijn club geen vakantievoetbal zal laten zien, maar echt ervoor gaat om dit
toernooi winnend af te sluiten. Dean Gorré, coach van de Suriprofs, zegt er alles aan te doen opdat de combinatie Suriprof/Natio goed voetbal laat zien. Er zal volgens hem een goed resultaat worden geboekt.

Vrijdag om 20.00 komen Suriprof/Natio uit tegen Guyana en zondag speelt Suriprof/Natio tegen Vitesse.

Imro Redmond
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May