Politieberichten: Schotverwonding, steekpartij en beroving
17 May 2012, 15:12
foto


De politie heeft vanmorgen geschoten op M.P. (28) die op heterdaad werd betrapt bij een beroving. Tijdens de aanhouding, omstreeks 03.20 uur, liep de verdachte twee schotverwondingen op aan zijn benen. Twee mannen waren bezig in te breken in een woning aan de Mangolaan. De politie die snel ter plaatse was, moest vuurwapengeweld aanwenden om de verdachten aan te houden. M.P. werd geraakt, terwijl zijn comparant nog voortvluchtig is. Per ontboden ambulance is M.P. vervoerd naar de Spoedeisende Hulp, waar hij onder politiebewaking in het ziekenhuis is opgenomen.

Verdachten aangehouden
De politie heeft gisteravond omstreeks 19.40 uur twee verdachten aangehouden aan de Jan Zweerstraat. Kort daarvoor hadden zij een vrouw beroofd van haar gouden halsketting. De diefstal vond plaats aan de Albergastraat. De verdachten waren op een bromfiets. Hangende het onderzoek zijn ze door de politie van Uitvlugt in verzekering gesteld. Het slachtoffer kon weer over haar ketting beschikken.

Steekpartij Waterkant
Bij een steekpartij gistermiddag aan de Waterkant liep de 29 jarige M.C., ter hoogte van zijn hals, een steekverwonding op. Gebleken is dat het slachtoffer een woordenwisseling kreeg met een andere man. Dit mondde uit in een vechtpartij, waarbij M.C. met een scherp voorwerp is gestoken. Per ontboden ambulance werd hij vervoerd naar de Spoedeisende Hulp, waar hij na medische behandeling, is heengezonden. De verdachte die bekend is bij het slachtoffer, wordt door de politie van ressort Centrum opgespoord. Dit meldt de politie voorlichting.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May