Een groep Coronianen wil Ramdien behouden als dc
15 May 2012, 16:40
foto
Roy Veldwijk overhandigt de petitie aan minister Stanley Betterson van Regionale Ontwikkeling (links) en onderminister Mahinder Gopi. (Foto: Ramon Keijzer)


Een groep mensen uit Coronie heeft vandaag een petitie aangeboden aan Regionale Ontwikkeling. Via de leiding van het ministerie wordt een beroep gedaan op president Desi Bouterse om districtscommissaris Hariette Ramdien van Coronie niet te vervangen. Minister Stanley Betterson en onderminister Mahinder Gopi namen de petitie in ontvangst.

Een van de jongeren, Sergio Udenhout, zei aan journalisten dat hij niet weet waarom de dc wordt vervangen. Hij vindt dat Ramdien goed werk verricht. Zij is altijd bereikbaar en is sociaal bewogen. De dc is volgens de indieners van de petitie capabel om het werk te kunnen doen. Volgens de ondersteuners van de dc heeft ze diverse beloften ingelost. Zij is in maart vorig jaar benoemd als dc.

Minister Betterson zei dat hij formeel niet op de hoogte van is dat Ramdien wordt vervangen. De bewindsman legde uit dat hij nog geen instructies heeft gekregen van zijn superieuren. De leiding van het ministerie beloofde de groep die met een bus naar de stad is gekomen, dat de petitie wordt doorgeleid naar de president. Voor morgen is er ook een betoging gepland in Coronie. De mensen worden gemobiliseerd om aan te tonen dat ze achter Ramdien staan.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May