Paradise verspeelt kansen tegen Jong Takdierboys
13 May 2012, 06:00
Jong Takdier Boys uit Saramacca.

Bij de start van het zevende SVB-Integra Marine Portservices Lidbondentoernooi, zaterdagmiddag moest Paradise, semikampioen van Nickerie Voetbal Bond, genoegen nemen met gelijkspel (2-2). Paradise speelde beter, maar kon de kampioen van de Saramacca Sport Bond, Jong Takdier Boys, niet verslaan.

De wedstrijd was nauwelijks 3 minuten oud toen Sergio Hiraman een keurige breedte pass gaf aan Arief Wongsopawiro. Die maakte geen fout en bracht de stand bracht op 1-0 voor Paradise. Jong Takdierboys kwam terug en via een snelle spelhervatting bracht Dirk Esajas in de 8e minuut de ploegen op gelijke stand. Na dit doelpunt was alles wat de klok sloeg Paradise, maar de jongens misten die koelbloedigheid om te scoren. Paradise kreeg zeker vijf goede scoringskansen maar de aanvallers faalden steeds. De ploegen zochten de kleedkamers op met een 1-1 gelijke stand.

Harder trainen
In de 49e minuut gaf de speler Iwan Sandvliet van Jong Takdierboys een keurige pass aan Dwight Sijpenhof, en die bracht de stand op 2-1 voor Jong Takdierboys. Vier minuten later, en wel in de 53e minuut, maakte Wongsopawiro zijn tweede doelpunt en bracht de stand op 2-2.

Trainer Samsidie Singoastro van Paradise zegt dat zijn ploeg de kansen heeft geschapen maar door nervositeit en overhaast spel zijn deze niet omgezet in doelpunten. Hij merkt op dat het team harder zal moeten trainen om doelpunten te maken. Volgens trainer Steven Boldewijn van Jong Takdierboys kon hij zijn team niet herkennen. De jongens hebben vreselijk slecht gespeeld, vindt hij. Boldewijn verzekert de supporters dat de club sterk zal terugkomen.