Nickerie viert dubbel feest op Dag der Verpleging
12 May 2012, 22:00
foto
Verpleegkundige van het jaar, Gangapersad Chatterpal krijgt zijn award uitgereikt door Moza Morson, bestuurslid van het ziekenhuis.


Het dokter L. Mungra Streekziekenhuis Nickerie heeft de Dag der Verpleging gevierd met de opening van de nieuwe chirurgische poli en de bezoekers- en parkeerhal. De directie heeft ook aan 88 personeelsleden hun vaste aanstelling overhandigd.

Het thema van het jaar is ‘Closing the gap; from evidence to action’. De verpleegkundigen werden in de bloemetjes gezet. Tot verpleegkundige van het jaar werd uitgeroepen broeder Gangapersad Chatterpal. De beste ziekenverzorger is zuster Rebo Kartoredjo-Karijokromo en zuster Maya Ramautar is tot verpleeg assistent van het jaar gekozen. Er werd ook een foto van wijlen dokter Manorath Doerga onthuld door de weduwe, Atti Doerga-Dijkstra.

De nieuwe ruimten werden geestelijk ingezegend door de Room Katholieke gemeente. Door medewerking van de coördinator Openbare Werken regio West, Charles Perk, heeft het ziekenhuis volgens de waarnemend directeur, Antoine Elias, SRD 60.000 kunnen besparen. OW-Nickerie heeft de directievoering van het project gedaan en Perk heeft ter plekke aangeven dat bereid te zijn om de parkeerfaciliteiten rondom het ziekenhuis te bestraten. Elias is bijzonder ingenomen met het voorstel om ook de parkeergelegenheid aan te pakken. Na het officiële gedeelte was er een lunch. Vanavond is er nog een afterparty in Nickerie Tennis Club.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May