Verdachten met cocaïne aangehouden op luchthaven
11 May 2012, 15:15
foto


De 36-jarige Nigeriaan C.N. is aangehouden omdat hij probeerde twee kilogram cocaïne het land uit te smokkelen. De politie hield de man op de Adolf Pengel internationale luchthaven aan op 5 mei. Hij poogde in een piano, die hij als muziekinstrument bij zich had, het verderfelijk spul te smokkelen. C.N. zou via Trinidad afreizen naar Haïti.

Het BID-team van de politie heeft vijf drugssmokkelaars aangehouden op de vlucht van dinsdag 8 mei. Onder hen bevonden zich een moeder en een dochter. Het tweetal poogde via de dubbele bodem van hun reiskoffer vier kg cocaïne te smokkelen naar Nederland. De drie anderen hebben een onbekend aantal cocaïne bolletjes geslikt. Hangende het onderzoek is de drug in beslag genomen en zijn de smokkelaars ingesloten. De zaken zijn voor nader onderzoek overgedragen aan de afdeling Anti Narcotica brigade.

De afdeling anti Narcotica brigade heeft gisteravond tijdens een inval in een woning aan de Amaktistraat de oud-bekende van politie K.G. aangehouden en in verzekering gesteld. Op hem is namelijk aangetroffen en in beslag genomen 26,1 gram hasj en 85,5 gram marihuana. Dit meldt de politie voorlichting.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May