Dramatische uitschakeling Inter Moengo Tapoe
11 May 2012, 08:00
Met 17 doelpunten tegen en slechts 2 voor uit drie wedstrijden is landskampioen Inter Moengo Tapoe uitgeschakeld voor verdere deelname aan de CFU-clubkampioenschappen.
In haar laatste wedstrijd gisteravond ging Inter Moengo Tapoe met maar liefst 8-2 roemloos ten onder tegen de Haïtiaanse club Victory. De ruststand was 3-2 voor de Haïtianen. Victory nam heel snel op een 2-0 voorsprong in deze ontmoeting. Inter kwam pas bij nadat Victory de stand tilde naar 3-0. Ricardo Misidjan scoorde tweemaal voor Inter.

Tijdens deze CFU-clubkampioenschappen in 2e ronde was duidelijk dat de ploegen een ladder te hoog waren voor de kampioen van Suriname. Inter zette alles op alles, maar kwam zowel technisch en taktisch als conditioneel veel te kort.

Kampioen van deze poule is geworden W. Connection uit Trinidad. Zij verloor gisteren weliswaar de laatste wedstrijd van Antigua Barricudas met 1-2. Ondanks de monsterzege van de Haitiaanse club op Inter, gaat zij toch niet over naar de halve finale van de CFU-clubkampioenschappen. Barricudas en W.Connecton gaan verder.

De landen uit het Caribisch Gebied hebben in totaal drie plaatsen en spelen eerst een kwalificatietoernooi, het CFU-Clubkampioenschappen, om verder mee te doen met de Concacaf Champions League. Dit is het belangrijkste voetbaltoernooi voor clubs in Noord-Amerika, het Caribisch Gebied en Centraal-Amerika.



Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May