Inter Moengotapoe verliest ook tweede wedstrijd
09 May 2012, 19:00
De ploeg van Inter Moengotapoe.

Het is de kampioen van Suriname Inter Moengotapoe niet gelukt om een beter resultaat neer te zetten in Trinidad & Tobago. Gisteravond verloor de landskampioen met 6-0 van de Trinidadiaanse club W. Connection. De ruststand was 3-0.

W. Connection heeft vanaf het begin de wedstrijd gedomineerd. Met goed opgezette aanvallen werd de verdediging van Inter Moengotapoe uit elkaar gehaald. Reeds in de 3de minuut van de wedstrijd kwam W. Connection op een 1-0 voorsprong. Later zou blijken dat dit de aanzet was tot meer doelpunten. In de tweede helft probeerde Inter Moengotapoe wat meer tegenstand te bieden en kwam enkele keren zelfs goed achter de verdediging van W. Connection.

Uitgeschakeld
In de 65ste minuut van de wedstrijd beging Claudio Pinas een grote fout, door arbiter Sherwien Johnson uit Guyana te duwen. Dit leverde hem een rode kaart op. Pinas was het totaal niet eens met de beslissingen van de arbiter, die volgens hem partijdig waren. Inter Moengotapoe probeerde met 10 man spelend nog wat te doen, maar W. Connection heeft flink gebruik gemaakt van numerieke meerderheid. Er waren ongeveer 250 mensen in het Manny Ramjohnstadion.

Morgenmiddag speelt Inter Moengotapoe de laatste wedstrijd in deze poule. De club is door dit verlies uitgeschakeld.
Inter Moengotapoe kwam met het volgende elftal binnen de lijnen: B. Damba, P. Jimmy, N. Misiedjan, G. van Dijk, A. Amoeferi, J. Adensiba, S. Baneti,
I. Vlijter, E. Apanta, C. Pinas en S. Rijssel. Trainer: Hesron Jeroe.

De wedstrijd werd in het kader van de CFU clubkampioenschappen gespeeld.