Ook Leo Victor buigt voor Robinhood
07 May 2012, 01:00

Het is de ploeg van Leo Victor zondag ook niet gelukt om van koploper Robinhood te winnen. Ondanks goed spel van Leo Victor verloor zij de wedstrijd met 1-0, na een ruststand van 0-0.

De wedstrijd werd in het Robinhoodstadion gespeeld. Leo Victor ging reeds bij het eerste fluitsignaal van Fifa-arbiter Enrico Wijngaarde op zoek naar een doelpunt. Met goed opgezette aanvallen probeerden de Leeuwen, de verdediging van Robinhood uit elkaar te rukken, wat maar niet wilde lukken. Gaandeweg kwam Robinhood op haar normale ritme en begon meer druk uit te oefenen op de verdediging van Leo Victor.

Beide ploegen hebben in de eerste helft goede kansen geschapen, die echter niet in doelpunten werden omgezet. In het tweede deel van de wedstrijd was hetzelfde beeld te zien als de eerste helft. Robinhood heeft een aantal goede kansen niet benut. Hierdoor kreeg de ploeg van Leo Victor het idee dat ze toch wel in staat was de koploper de eerste nederlaag toe te brengen. Vrij laat in de tweede helft wist Robinhood toch nog, middels een mooie combinatie, achter de verdediging van Leo Victor te komen.
De rood-groene formatie blijft door deze overwinning, koploper in de SVB Digicel competitie met 47 punten 17 wedstrijden.