Sapoen gaat door op ingeslagen weg
03 May 2012, 19:30
foto
Minister Raymond Sapoen neemt op HI over van collega Michael Miskin (links). Directeur Mauro Tuur kijkt toe. (Foto: HI-Voorlichting)


Minister Raymond Sapoen heeft vanmiddag het roer overgenomen op Handel en Industrie. Hij zei aan het personeel dat hij op de ingeslagen weg door zal gaan. Hij zal de medewerkers blijven inspireren en motiveren. Sapoen heeft overgenomen van zijn collega Michael Miskin die naar Arbeid, Technologische Ontwikkeling en Milieu is verhuist.

Sapoen zegt dat hij werklust en creativiteit heeft meegenomen. Attitude, waarde en normen zijn voor hem van groot belang, daar de mens deze elementen nodig heeft om bij te stellen. De minister merkte op dat het departement van Handel en Industrie niet zijn specialiteit is. Maar hij beschikt over documenten die beleidsmatig aangepakt zullen worden, meldt de afdeling Voorlichting van HI.

De bewindsman gaf te kennen dat hij samen met het HI-personeel het ministerie die plaats wil geven, die het moet innemen. Sapoen zegt uit te kijken naar de uitdagingen, die hij samen met de medewerkers zal aangaan. Hierna tekende hij het protocol van overdracht.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May