Politiewagen met inzittenden in de trens beland
30 Apr 2012, 16:30
foto
Politievoertuig in een trens beland.


Een politiewagen met vier inzittenden is vanmiddag ter hoogte van KM 71 te Saramacca in de trens beland. De wagen kwam vanuit Coronie aangereden en de chauffeur verloor de controle over het stuur bij het beschrijven van een bocht. Er hebben zich geen persoonlijke ongelukken voorgedaan.

Politiecommandant van Calcutta, Iwan Jubitane, zegt aan Starnieuws dat twee ambtenaren een moeder en een dochtertje, beide vreemdelingen, vanuit Coronie naar de Vreemdelingendienst in Paramaribo vervoerd moesten worden. Het is nog eigenlijk onbekend hoe de wagen in de trens belandde.

De chauffeur heeft aangegeven dat hij ongeveer 90 km/u reed. De weg was glibberig door de regen. De inzittenden kwamen met de schrik vrij. De chauffeur heeft een snijwond op zijn voorhoofd. Jubitane doet een beroep op weggebruikers om alert te zijn. Doordat de weg een extra asfaltlaag heeft gehad, is het slibgevaar groter in de regentijd.

Politiewoordvoerder Humphrey Naarden zegt aan Starnieuws dat in zulke gevallen de korpsleiding een onderzoek laat verrichten. Nagegaan wordt of er te hard is gereden en of het om een dienstopdracht ging. Ook de schade aan het voertuig wordt onderzocht.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May