Sapoen wordt HI-minister; Miskin niet op de hoogte
24 Apr 2012, 12:30
foto
Paul Somohardjo, voorzitter Pertjajah Luhur


Paul Somohardjo, voorzitter van de Pertjajah Luhur, zegt aan Starnieuws dat minister Raymond Sapoen het roer over zal nemen van collega Michael Miskin op Handel en Industrie. Dit is gisteravond in de coalitietop besproken. Abigail Lie A Kwie wordt onderminister bij het ministerie van Openbare Werken.

Miskin zegt aan Starnieuws dat hij allang hoort dat hij naar een ander ministerie gaat. "Ik heb nog geen officiële informatie gekregen. Ik wacht af, want ik moet het nieuws krijgen van president Desi Bouterse of mijn voorzitter Ronald Hooghart. De president heeft hem uitgenodigd voor een onderhoud", zegt de bewindsman. "Ik heb mijn bureau op HI vanaf 13 maart al opgeruimd", voegt Miskin hieraan toe.

Somohardjo stelt dat de partij solide is. “We hebben drie ministers en een onderminister. Niemand gaat eruit of erin. De coalitie is nu volledig afgegrendeld en deze zaak is goed besproken en afgesproken”, stelt de PL-voorzitter. De PL- topman weet niet wie de scepter zal zwaaien op het ministerie van Onderwijs. “Dat is niet meer mijn aangelegenheid. Ik kan alleen over mijn ministers en onderminister praten”, merkt Somohardjo op. Hij is nu op Trinidad & Tobago en is onderweg naar Chili voor het bijwonen van de Parlatino conferentie.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May