Fernald niet erg mededeelzaam toekomst NPS
22 Apr 2012, 19:00
foto
Ivan Fernald, kandidaat-voorzitter NPS. (Foto: René Gompers)


"Ik wil mij eerst richten op de verkiezingen die op 17 juni gehouden wordt, dan wil ik praten over het vele werk dat gedaan moet worden om de NPS weer in de regeermacht te brengen. Daar gaat een heel proces aan vooraf", antwoordt de kandidaat-voorzitter Ivan Fernald op vragen van Starnieuws.

Fernald wil nu ook niet ingaan op de vraag 'waarom de structuren van de partij op hem moeten stemmen om gekozen te worden als voorzitter. "Ik wil de blikken eerst naar binnen richten en die vraag beantwoorden voor het NPS volk. Dan hoort u bij gelegenheid ook", reageert de kandidaat-voorzitter op een andere vraag.

Geen spanning
Fernald vindt niet dat er spanning in de NPS is ontstaan omdat er twee personen voorgedragen zijn voor de hoogste functie. Hij zegt dat Gregory Rusland zijn vriend is. Er volgt een verkiezingscampagne, maar daarna moeten de gelederen worden gesloten. Fernald is de kandidaat van het hoofdbestuur, ondersteund door vijf afdelingen en Rusland is ook voorgedragen door vijf afdelingen.

Op de kandidatenlijst van Fernald komen de volgende personen voor:
Ruth Wijdenbosch (ondervoorzitter). Leden: Norman Banai, Carmelita Ferreira, Doroty Hoever, Murvin Leeflang, Melvin Mackintosh, Orpheu Marengo, Ruth Renfrum-Coutinho, Ronny Oemar, Remy Pollack, Arthur Tjin-A-Tsoi, Kortensia Sumter-Griffith, Hesdy Pigot en Jerrel Pawiroredjo.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May