Santos wipt Jong Talent uit bekercompetitie
16 Apr 2012, 01:00

Het is de ploeg van Santos uit Nickerie gelukt om Jong Talent zondagmiddag uit de bekercompetitie van de Surinaamse Voetbalbond (SVB) te wippen, door met 4-3 te winnen. De ruststand in deze wedstrijd was 2-0.

Het publiek kreeg een heel mooie wedstrijd te zien. Santos nam al vroeg de leiding. Reeds in de 22e minuut scoorde Joseph Gavine het eerste doelpunt. In de 28e minuut bracht dezelfde speler de stand op 2-0, dat was ook de ruststand.

In de tweede helft bracht Michillio Lim Hok Koen in de 47e minuut de stand op
3-0. Hierna is Santos gaan slabakken en Rodensio Lugaard van Jong Talent verkleinde de achterstand in de 49e minuut naar 3-1. In de 79e minuut maakte Revelino Redmond van Jong Talent doelpunt nummer 2. Jong Talent verhoogde het tempo en drukte Santos naar de verdediging en in de 84e minuut plaatste Shaquille Pelswijk van Santos de bal in eigendoel en bracht de stand op 3-3.

Met nog 1 minuut te gaan maakte Lorenzo De La Fuente het winnende doelpunt voor Santos en bracht de stand op 4-3. Met deze overwinning mag Santos zich plaatsen voor de halve competitie in de eerste klasse.