Roeli’s gaat internationale uitdaging aan
10 Apr 2012, 10:00
foto
Roeli's Lightening sleepte voor de zevende keer de 'Customer Service Award in de wacht.


Roeli’s Lightening en Décor gaat zijn diensten ook aan Guyana en Trinidad & Tobago leveren. Het bedrijf is voor de zevende keer winnaar van de Customer Service Awards geworden. Het bedrijf is al beste geëindigd in de categorie ‘Professionals’. Directeur Ramon Jawalapersad zegt aan Starnieuws dat het een hele klus is om aan de top te blijven. Eerlijkheid, beloftes nakomen en de klanten hoog in het vaandel houden, zijn aandachtspunten voor het bedrijf.

Jawalapersad merkt op dat hij geen concurrentiedruk ervaart in Guyana. Daar is hij een topper, maar Trinidad & Tobago heeft ook professionals. De uitdaging begint, waar er gewerkt moet worden onder professionals. Een grote uitdaging voor het bedrijf zijn de internationale opdrachten. In Frans- Guyana heeft Roeli’s ook diensten mogen leveren.

Behoorlijk gegroeid
Jawalapersad startte 23 jaren terug met dit bedrijf. Lichten en decoratie waren zijn inspiratie. Dit begon hij steeds verder te ontwikkelen. Hij begon toen met slechts drie medewerkers. Nu telt het bedrijf 23 vaste medewerkers. Om bij te blijven in de steeds moderniserende wereld, bezoekt Jawalapersad drie keren per jaar verschillende beurzen op zijn vakgebied in het buitenland. Zo blijft hij zich ontwikkelen en kan hij zich meten met internationale standaarden.

De concurrentie staat niet stil. “De klant staat altijd op de eerste plaats, we leveren kwaliteitswerk en komen onze afspraken altijd na. Daarnaast hebben we voor elk budget een pakket. We kunnen iedereen tevreden stellen”, stelt Jawalapersad.
Uit dank voor de behaalde prestaties zal het bedrijf alle personeelsleden in de bloemetjes zetten. Ze gaan uit eten op bedrijfskosten. Roeli’s werkt nu al aan het in de wacht slepen van de achtste award.

Wanita Ramnath
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May