Amerikaan Hudson naar zijn land vertrokken
09 Apr 2012, 11:30
foto


De als vermist opgegeven Amerikaan, Jason Hudson, is naar zijn land vertrokken. Hij was als vermist opgegeven door een vrouw, met wie hij naar Suriname was gekomen. De man is zonder te melden met de huurauto weggegaan en via Trinidad & Tobago is hij naar New York teruggevlogen.

De waarnemend gewestelijk politie commandant van Saramacca, Ponidjo Kromotaroeno, zegt aan Starnieuws dat de vrouw die aangifte gedaan had, een sms kreeg van hem. Vandaag heeft hij gebeld naar haar. Hudson en de vrouw, die van Surinaamse afkomst is, waren hier voor een huwelijk van een familielid.

Hudson zei, terwijl de huwelijksceremonie gaande was, dat hij de huurauto beter zou gaan parkeren. Hij keerde echter niet terug. Hij had zijn bagage al in de auto. De man heeft zich omgekleed in een hotel op Lelydorp en is gisteravond via de luchthaven naar Port of Spain vertrokken. Het motief van zijn plotselinge vertrek is niet duidelijk geworden. De vrouw verklaarde bij de politie dat er geen ruzie was. Zij begrijpt niet waarom de man op deze manier weggegaan is. De huurauto is nog niet terecht.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May