HI maakt verhoogde brandstofprijzen Suritex bekend
09 Apr 2012, 10:42
foto


Een liter ongelode benzine met additieven is vanaf morgen bij Suritex (Texaco) SRD 5,43. En zoals eerder gemeld is ongelode benzine SRD 5,37 bij deze maatschappij. De prijs van diesel is SRD 4,96 per liter.

De drastische verhoging van de brandstof bij Suritex heeft te maken met de tijd waarop de inkoop plaatsvindt. Deze olie is gekocht toen de prijs erg hoog was. Het ministerie van Handel en Industrie heeft de nieuwe prijzen vanmorgen formeel bekendgemaakt. Er is speciaal zo lang mogelijk gewacht om geen paniek te veroorzaken tijdens de feestdagen.

Prijzen SOL
De prijzen bij SOL zijn:
Diesel SRD 5,03, ongelode benzine zonder additieven SRD 5,16 en ongelode benzine met additieven SRD 5,22 per liter. De prijzen van SOL zullen voorlopig niet noemenswaardig omhoog gaan. Er is voldoende voorraad ingekocht, verneemt Starnieuws.

De roep om de government-take te verlagen wordt steeds groter. Per liter gaat er tussen de SRD 1.60 en 1.70 naar de staatskas. Vicepresident Robert Ameerali heeft diverse malen benadrukt dat met de inkomsten onder andere de verhoogde algemene ouderdomsvoorziening en kinderbijslag worden betaald.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May