Exposanten weigeren verlenging Bouw- en Woonbeurs
04 Apr 2012, 17:00
foto


De exposanten van de Bouw- en Woonbeurs hebben geen behoefte aan de verlenging van de beurs. De organisatie, stichting Welzorg Suriname, wilde de beurs met een dag verlengen. Volgens Wierash Gangaram Panday van de organisatie hebben de exposanten aangegeven geen behoefte hieraan te hebben, omdat ze hun doel al hebben bereikt. De verlenging zou voor de exposanten en de bezoekers gratis zijn.

Gangaram Panday stelt dat de regen geen spelbreker is geweest. “Dit geeft aan dat de woningnood hoog is. Ondanks het slechte weer van de afgelopen dagen zijn bezoekers doelgericht naar de beurs gekomen. De exposanten en de bezoekers hebben goede zaken kunnen doen”, meent Gangaram Panday. Tot nu hebben meer dan 10.000 mensen de beurs bezocht. Het afgelopen jaar was dat 16.000. Gangaram Panday merkt op dat het toen deze activiteit voor de eerste keer gehouden werd en dat er ook een soort nieuwsgierigheid dan bestaat in de samenleving. Maar, deze keer zijn het bezoekers die doelgericht komen en meteen aan de slag gaan.

Beste stand
Vanavond zal de ‘beste stand’ gekozen worden. Hiervoor is er een speciale jury benoemd. De jury zal letten op de tentkeuze, presentatie van de stand, de aankleding en hoe stands met bezoekers omgaan als het om het verschaffen van informatie gaat. De publieke mening en ervaring zal ook meegenomen worden in de puntentelling. Dit houdt in dat de bezoekers ondervraagd zullen worden. De jury bestaat uit twee leden van de organisatie, een trainer ‘klantvriendelijkheid’ en een decorateur.

De beste exposant krijgt een award van de organisatie en mag het komende jaar gratis deelnemen aan de beurs. De evaluatie zal vanavond plaatsvinden. Dit zal tegen tien uur in de avond geschieden. Exposanten, genodigden, organisatieleden zullen naborrelen en genieten van muziek. Tegelijkertijd zal met elkaar van gedachte gewisseld worden en geëvalueerd worden.

Wanita Ramnath
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May