Politiebond zet zich in voor optimale dienstverlening
03 Apr 2012, 14:40
foto


De Surinaamse politiebond verzekert de samenleving dat hij zich samen met de korpsleiding zal blijven inzetten voor optimale dienstverlening en het verhogen van het veiligheidsgevoel van een ieder in de republiek Suriname. In een communiqué vraagt de bond de samenleving om vertrouwen te blijven hebben in het politieapparaat.

Het bestuur van de politiebond heeft met verbijstering kennis genomen van de vermoedelijke betrokkenheid van twee politieambtenaren bij de moord op Celius Molius. Het bondsbestuur kan nog steeds niet geloven dat personen die juist zaken moeten voorkomen, zich hieraan schuldig maken. Molius is donderdag dood langs de Nieuwweergevondenweg gevonden. Zijn handen waren geboeid en het lichaam vertoonde tekenen van misdrijf. Molius is door kogels om het leven gebracht.

“Als blijkt dat deze leden zich schuldig hebben gemaakt, wat uit het onderzoek moet blijken, zullen zij moeten instaan voor de consequenties. Immers wet en recht gelden voor een ieder”, stelt de politiebond. Het bestuur zegt dat hij er alles aan zal doen en erover zal waken dat het onderzoek, ook in deze zaak, zo objectief mogelijk wordt verricht en dat de schuldigen voor het gerecht worden gebracht.

Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May