Moeder en zoon verkeersslachtoffers
03 Apr 2012, 14:00
foto


De 29-jarige bijrijder Anette Biharie en haar anderhalf jaar oude zoon Rajen, Ramdhin kwamen vanmorgen omstreeks 06.30 uur bij een aanrijding aan Coppenameweg in het district Saramacca te overlijden.

Gebleken is dat een bestuurder van een bestelbus vol beladen met brood en een moeder met haar twee kinderen reden over de Coppenameweg komende vanuit de richting van Calcutta gaande richting Boskamp. De bestuurder kwam ter hoogte van km 79½ met volle vaart in botsing met een stilstaande Daf truck die houtblokken vervoerde. De truck stond als gevolg van een klapband langs de linker weghelft geparkeerd. Daar het nog schemerig was en er geen straatverlichting is en ook de lampen van de truck niet aanstonden, moet de bestuurder het voertuig niet hebben gezien.

De moeder en haar zoon kwamen ter plaatse te overlijden. De 42-jarige bestuurder M.K. en de 4-jarige Sandhia Ramdhin zijn per ontboden ambulance vervoerd naar de Spoed Eisende Hulp, waar zij ter verpleging in de ziekeninrichting zijn opgenomen. De politie van Saramacca is belast met het onderzoek. De verkeersbarometer is gestegen naar 22.
Dit meldt de politievoorlichting.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May